Beredskap sedan 2020

Gör såhär…

Nedan finner du våra rekommendationer av produkter till företag/organisationer. Vid intresse använder du kontaktformuläret längst ner på sidan för att skicka en förfrågan om offert. Specificera gärna era behov så hjälper vi er att hitta rätt.

  • Skräddarsytt

    Vi skräddarsyr beställningar efter era behov.

  • Utbud

    Med noggrant utvalda kvalitetsprodukter erbjuder vi marknadens bästa sortiment.

  • Kontakt

    För ytterligare information, vänligen kontakta oss.

Bered sverige ab

Vevradio med solcell, mobilladdare och powerbank

Denna robusta vevradio med solcell och powerbank håller dig alltid informerad. Med möjlighet till effektiv laddning genom handvev (dynamo), inbyggd solcellspanel, integrerad USB-C powerbank och USB laddning till externa enheter så har du beredskap för alla situationer.

bered sverige ab

LED pannlampa uppladdningsbart 2000 mAH batteri

Vår LED-pannlampa är konstruerad med ett robust aluminiumhölje och utrustad med flera olika ljuslägen med en ljusstyrka upp till 1500 lumen. Det kraftfulla laddningsbara batteriet som ingår har en styrka på 2000 mAH, vilket innebär att du kan använda den mellan 3.5 - 6+ timmar efter varje laddning beroende på hur hög ljusstyrka du använder.

bered sverige ab

Portabelt vattenfilter med utbytbart filter

Detta högkvalitativa bärbara vattenfilter är en perfekt lösning för alla dina äventyr i naturen, vare sig det handlar om vandring, camping eller beredskap. Den är utformad för att vara både lätt och kompakt, vilket gör den enkel att bära i ryggsäcken utan att den tar upp för mycket plats eller vikt.

Mer informatiom

Collapsible row

Collapsible row

Collapsible row

Collapsible row

Skicka förfrågan om offert