Zum Inhalt springen

Versand

LEVERANS

Bered.nu levererar via Bring pickup-point. Ditt paket hamnar på det utlämningsställe som är närmast er adress. Val av ombud sker automatiskt av fraktbolaget, du kan ej välja vilket ombud som paketet ska hamna hos. Bered Sverige AB kan inte heller välja detta eller påverka utlämningsstället som paketet hamnar på. Vänligen vänd er till Bring för följdfrågor kring detta.
När paketet finns att hämta på utlämningsstället så får ni ett sms, skriv därmed upp ert mobilnummer när ni gör ert köp om ni vill ha denna avisering. Glöm inte att ha med giltig legitimation för att kunna hämta ut ert paket. Detta är för att ingen ska kunna beställa saker i ditt namn.

En beställning som är gjord innan klockan 12:00 en vardag skickas normalt samma dag, en order som mottagits efter det skickas följande vardag. Leveranstid är generellt 1-3 vardagar. Om er order innehåller produkter som är restnoterade och det framgår att de inte finns i lager kommer hela ordern skickas när alla produkter finns tillgängliga hos oss.

Det går ej att ändra adress efter att ni gjort er beställning, detta är för er egen säkerhet så att ingen obehörig försöker ändra på era uppgifter.

I dagsläget levererar vi endast inom Sverige direkt från vår sida. Kontakta oss om ni bor i något annat land och vill handla från oss.

FÖRBESTÄLLNING

När du förbeställer en produkt från Bered.nu så gäller det datumintervallet som kommuniceras ut vid beställning.

EJ UTLÖSTA PAKET

För ej utlösta paket med ett varuvärde under 500 kr kommer vi dra av 195 kr på din återbetalning, för ej utlösta paket med att varuvärde över 500 kr kommer vi dra av 395 kr på din återbetalning för att täcka straff-kostnader av ej upphämtade paket.

Vi förbehåller oss rätten att debitera kunden en avgift för ett paket som inte hämtats ut från ombudet. För ej utlösta paket med ett varuvärde under 500 kr kommer vi dra av 195 kr på din återbetalning, för ej utlösta paket med att varuvärde över 500 kr kommer vi dra av 395 kr på din återbetalning. Detta avser kostnaden för returfrakt, expeditionsavgift, hanteringskostnad samt straff-kostnad från fraktbolag för ej upphämtade paket.

För att vi ska kunna hantera återbetalning med mera så måste ni ta kontakt med Bered Sverige AB om ni ej hämtar ut ert paket. Tänk på att ni inte bara kan ignorera eventuell faktura i dessa fall innan ni kontaktat oss och fått bekräftelse på att vi makulerat den. Ej betalt och ignorerad faktura kommer i dessa fall kunna gå till inkasso. Paketet ligger kvar i cirka 14 dagar från ankomstdagen hos ditt ombud. För frågor kring din paket, kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

FRAKTPRIS

Fri frakt ingår för Beredskapslådan samt Första hjälpen kit för hundar & katter.

x