Hoppa till innehållet

Coronagåva 2021 - Beredskapslådan till era anställda

* Ja, detta är ett obligatoriskt fält.

Visste du att du kan köpa in en skattefri "Coronagåva" till dina anställda för upp till 2 000 kr per anställd? Vi sänker nu priset till 2 000 kr per Beredskapslåda vid inköp av minst 10 st lådor per bolag.


Passa på att ge dina anställda och deras familjer en försäkring mot kriser. En perfekt julklapp eller en gåva för att hylla fantastiska prestationer under pandemin.

Hör av dig via formuläret nedan, eller direkt till filip@bered.nu vid intresse och eventuella frågor. Läs mer om innehållet här.

Varför beredskapslådan?

Enligt Sveriges Regering ska varje person kunna klara sig i minst 1 vecka vid en eventuell kris utan myndigheternas hjälp.

"Beredskapslådan" fungerar som en försäkring. Precis som du har en hemförsäkring, reseförsäkring eller en brandsläckare så har du en förberedelse om samhället vänds upp och ner. En liten investering som kan göra stor skillnad.

Vår krislåda är skräddarsydd för att en familj ska kunna leva så normalt som möjligt under en kris så som ett långvarigt elavbrott. Samtliga produkter är handplockade efter MSBs rekommendationer.

Snabb leverans

Du får din produkt inom 1-3 dagar.

Fri frakt

Du får ett sms när du kan hämta ditt paket vid närmsta ombud.

Säker betalning

Säker betalning via Klarna, Swish, Paypal, Apple Pay med flera.

x