Om bered

Genom kvalitetssäkrade och genomtänkta produkter så är målet att göra krisberedskap lika självklart som en brandsläckare eller försäkring i varje hushåll. De flesta har inte någon krisberedskap, ännu färre förstår varför krisberedskap är så viktigt, hur vårt samhälle fungerar och varför regeringen ställer kravet att varje person ska kunna klara sig i minst en vecka vid en omfattande kris. Den skakiga geopolitiska situationen globalt har gjort det ännu tydligare att behovet är enormt. Därför är vi även dedikerade till att sprida viktig information på ett enkelt och tydligt sätt genom vår heltäckande kunskapsbank som uppdateras löpande.

Krisberedskap handlar om att skapa en trygg grund att stå på. När vi har trygghet för de värsta tänkbara scenarion så kan vi fokusera på att lösa problem, skapa ramverk och lära oss att samarbeta på ett bättre sätt så vi kan skapa en framtid fylld med hopp. Inte från en plats av rädsla, utan från en plats av kunskap, ödmjukhet och kärlek.


Kontakt

Bered Sverige AB startade i slutet av 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm.
Välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret eller direkt via vår mail om du har några frågor. Vi svarar normalt inom 24 timmar.

Ni kan även nå oss via vår Facebook eller Instagram.

Företagsnamn: Bered Sverige AB
Organisationsnummer: 559271-1062
Kundservice: info@bered.nu