Hoppa till innehållet

Om oss

Bered står för “Beredskap” och började med en enkel tanke: Att krisberedskap bör vara lika självklart som en brandsläckare eller försäkring i personers hushåll. Det är dumt att gå runt och oroa sig i onödan, helt enkelt.

Vare sig det handlar om en naturkatastrof, strömavbrott eller andra oförutsedda händelser så vill vi erbjuda högkvalitativa produkter och enkel information i linje med regeringens riktlinjer att varje person ska kunna klara sig i minst en vecka utan myndigheternas hjälp vid en eventuell kris.

Vårt sortiment är noggrant utvalt för att säkerställa att du har det du behöver när det verkligen gäller. Vi sträcker oss bortom bara produkter - vi erbjuder också kunskap, rådgivning och utbildning för att hjälpa dig att bygga upp din egen beredskapskompetens och skapa en djupare förståelse kring hur du kan möta olika situationer med lugn och rationalitet.

Informationen kan appliceras i olika kriser, men de fungerar även som pelare i din vardag för att skapa mer stabilitet.
Den långsiktiga visionen är att fler personer ska kunna ta hand om sig själva och sin familj i olika situationer, inte bara vid kris. Ju bättre vi kan ta hand om oss själva och personer i vår omgivning, desto mer kan vi förändra samhället i en positiv riktning genom gemenskap, kunskap och kärlek.

Kontakt

Bered Sverige AB startade i slutet av 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm.
Välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret eller direkt via vår mail om du har några frågor. Vi svarar normalt inom 24 timmar.

Ni kan även nå oss via vår Facebook eller Instagram.

Företagsnamn: Bered Sverige AB
Organisationsnummer: 559271-1062
Kundservice: info@bered.nu

Snabb leverans

Du får din produkt inom 1-3 dagar.

Fri frakt

Du får ett sms när du kan hämta ditt paket vid närmsta ombud.

Säker betalning

Säker betalning via Klarna, Swish, Paypal, Apple Pay med flera.

x