Om bered

Att vara förberedd för livets alla situationer borde vara precis lika självklart som att ha en brandsläckare i sitt hem - ändå saknar de flesta hushåll idag både beredskap och kunskap om vad man gör om en oväntad situation skulle uppstå. Oavsett hur världen ser ut så är det viktigt att du alltid känner dig trygg, har en hoppfull blick på framtiden och slippa onödig oro. Därför har bered samlat marknadens bästa beredskapsprodukter som inte bara gör dig förberedd utan också gör att du klarar regeringens krav: att kunna klara sig i minst en vecka vid en omfattande kris. Varje kund är lika viktig. Att du är nöjd med din investering och känner dig trygg är alltid den högsta prioriteringen. Här kan du läsa vad tidigare kunder säger om deras inköp och upplevelser.
Så, vad behöver man mer förutom beredskap för att kunna möta de grundläggande behoven? Jo, kunskap. Att känna sig informerad, eller förstå hur samhället fungerar, är avgörande för att vi ska kunna känna oss trygga i vår vardag. Därför så finns det en kunskapskälla där du hittar all information som kan tänkas behöva för allt från naturutflykt till en oväntad samhällskris. 
När du känner att du kan lita på dig själv kan du hantera precis vilken situation som helst, något som skapar genuin styrka. Rätt kunskap, verktyg och självsäkerhet är helt enkelt det bästa receptet för att vi människor ska kunna lösa utmanande problem, samarbeta och skapa en hoppfull framtid. En framtid med mindre rädsla och mer kärlek. En framtid som vi bygger tillsammans genom konkreta steg framåt.

Kontakt

Bered Sverige AB startade i slutet av 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm.
Välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret eller direkt via vår mail om du har några frågor. Vi svarar normalt inom 24 timmar.

Ni kan även nå oss via vår Facebook eller Instagram.

Företagsnamn: Bered Sverige AB
Organisationsnummer: 559271-1062
Kundservice: info@bered.nu